Ενδοσχολική Επιμορφωτική Συνάντηση (Erasmus+)

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δ.Σ. Δράμας, του 14ου Δ.Σ. Δράμας, του Δ.Σ. Ξηροποτάμου, του Δ.Σ. Βώλακα, του Δ.Σ. Αργυρούπολης-Σιταγρών σε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Τεχνικές δραματοποίησης: ανάπτυξη της αυτοέκφρασης, της επικοινωνίας και των κοινωνικών δεξιοτήτων για όλους τους μαθητές – οι εμπειρίες από πρόγραμμα ΚΑ1 Erasmus

(το θέμα σχετίζεται με την επιμόρφωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τριών εκπαιδευτικών του σχολείου στη Φλωρεντία με το Erasmus+ και γι’ αυτό θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό, εντυπώσεις από το πρόγραμμα και οδηγίες σε όσους επιθυμούν να κάνουν αίτηση σε παρόμοια προγράμματα)

Εισηγητές θα είναι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα:

Ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας Πασχαλίδης Νικόλαος, ο Ελευθεριάδης Ελευθέριος (ΠΕ70) και η Αναγνωστοπούλου Χριστίνα (ΠΕ06)

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00 δια ζώσης στο ισόγειο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας (Βάκχου τέρμα, Αμπελόκηποι Δράμας)

Η επιμορφωτική συνάντηση διοργανώνεται από κοινού από τους διευθυντές/τριες των Δ.Σ. 11ου Δράμας, 14ου Δράμας, Ξηροποτάμου, Βώλακα, Αργυρούπολης-Σιταγρών και είναι προαιρετική.