Λειτουργία της Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Καθήκοντα και αρμοδιότητες Κοινωνικών Λειτουργών σε ΚΕΔΔΥ, ΣΜΕΑ, ΕΔΕΑΥ, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης – Κοινωνικό Καφενείο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας από φέτος λειτουργεί Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ε.Δ.Ε.Α.Υ. αποτελείται από Σχολική Ψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό και τον ειδικό παιδαγωγό του Σχολείου μας. Ο ρόλος της Ε.Δ.Ε.Α.Υ. είναι να ανιχνεύει τυχόν δυσκολίες (γνωστικές και συμπεριφορικές) που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας και να υποστηρίζει τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε να εξομαλύνονται αδυναμίες στην παρακολούθηση των μαθημάτων αλλά και σε άλλες πλευρές της καθημερινής σχολικής ζωής.

Μπορείτε να απευθύνεστε στη σχολική ψυχολόγο και στην κοινωνική λειτουργό στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή (8:30 – 12.30), αφού θα έχετε πρώτα συνεννοηθεί με τη Διεύθυνση του Σχολείου (25210-36157).