Έρευνα για τα παιδικά ατυχήματα

Με αφορμή την ενότητα του βιβλίου της Γλώσσας για τα ατυχήματα και στην αντίστοιχη των γραφικών απεικονίσεων στα Μαθηματικά, οι μαθητές της Στ1 τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείο Δράμας διεξήγαγαν έρευνα σχετική με τα ατυχήματα που συμβαίνουν εντός, αλλά και εκτός, του σχολικού χώρου acrobat reader dc. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στους μαθητές που φοιτούν στις Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεις του σχολείου 팀뷰어 13버전. Αφού συντάχθηκε και συμπληρώθηκε το ερωτηματολόγιο, στη συνέχεια μετρήθηκαν και καταγράφηκαν οι απαντήσεις των παιδιών mod_url 다운로드. Τα αποτελέσματα αποτυπώθηκαν σε γραφήματα και με τη βοήθεια της δασκάλας της Πληροφορικής σε πρόγραμμα Excel 한컴오피스 neo.

Οι απαντήσεις των μαθητών έδειξαν τα εξής:

  • τα πιο επίφοβα παιδικά ατυχήματα είναι αυτά που προκαλούνται από πτώση, είτε από σκάλα είτε από γλίστρημα 2 man-to-man.
  • αναφορικά με τον τόπο, αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του σπιτιού επικρατούν και ακολουθούν αυτά στο σχολείο 스트림.
  • στο χώρο του σχολείου τα πιο επικίνδυνο μέρος είναι το προαύλιο device app.
  • η κύρια ευθύνη των ατυχημάτων είναι, συνήθως, αποκλειστικά δική τους και προκαλούνται λόγω αφηρημάδας ή απροσεξίας 죽어버린 별의 넋두리.
  • τα αποτελέσματα των ατυχημάτων είναι, ως επί το πλείστον, ανοικτές πληγές Stone Age Hack.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Post Author: admin