Διδακτικές επισκέψεις και Δημιουργικές Δραστηριότητες μηνός Μαρτίου 2018

Για το μήνα Μάρτιο ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου έχει προγραμματίσει τα εξής:

 

 1. Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018: Συμμετοχή των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης (ΣΤ1, ΣΤ2) στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (1ο δίωρο) Java virtual machine.
 2. Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018: Θεατρική Παράσταση: «Για μιαν Ελένη…» από την Εταιρεία Θεάτρου Θεσσαλονίκης  “Theatraction”( https://theatraction.gr/el/) στη Θεατρική αίθουσα του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αιμίλιος Θ amazing frog. Καλαϊτζίδης» στην Καλλίφυτο στις 9:30. Στη συνέχεια οι μαθητές θα επισκεφτούν το Δημοτικό Σχολείο και τα γήπεδα Καλλιφύτου Download Windows 10 Internet Explorer 11. Αναχώρηση 8:45, επιστροφή: 13:15.
 3. Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018: Οι γονείς θα προσέλθουν στο σχολείο στις 13:15, αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων για την παραλαβή των ελέγχων Β΄ τριμήνου και τη συζήτηση για την πρόοδο των μαθητών 유로트럭 한국맵.
 4. Τρίτη 20 Μαρτίου 2018: 12:00 η ώρα στο σχολείο οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με την πρωτοβουλία των δασκάλων τους Κετσιμπάση Αναστασίας και Γιαννοπούλου Αθανασίας θα πραγματοποιήσουν το πείραμα του Ερατοσθένη για τη μέτρηση της ακτίνας της γης σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αστεροσκοπείου Αθηνών (http://www.astro.noa.gr/gr/eratosthenes) 캐디안 3d.
 5. Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018: Εκδήλωση στη Θεατρική αίθουσα του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αιμίλιος Θ 아우라 싱크. Καλαϊτζίδης» στην Καλλίφυτο στις 18.00 με θέμα: «Μουσική και Εγκέφαλος», την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο εκπαιδευτικός Μουσικής του σχολείου μας Δρ Δημοσθένης Σπανουδάκης και συμμετέχουν οι μαθητές μας με τραγούδια Bad Sector.
 6. Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018: Σχολική γιορτή για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 με σκετς και τραγούδια από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, στις 9:00 Download the subtitles for intern.
 7. Κυριακή 25 Μαρτίου 2018: Παρέλαση
 8. Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018: Διδακτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Φιλίππων οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις για τη συμμετοχή στο μονοήμερο πρόγραμμα «Παίζω στη φύση, εξερευνώ το περιβάλλον, ανακαλύπτω το μονοπάτι» 오토캐드 2018. Αναχώρηση 8:30, επιστροφή: 13:15.
 9. Τρίτη 27 Μαρτίου: Διδακτική επίσκεψη στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Αιμίλιος Θ app card. Καλαϊτζίδης» στην Καλλίφυτο σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αρκαδικού με σκοπό τα εξής:
  α) Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Θεατρικής παιδείας», όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται ως θεατές και ως ηθοποιοί επί σκηνής με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής κ. Κόζη Ανδρέα.
  β) Ξενάγηση στην εξαιρετική ζωγραφική έκθεση του λαϊκού ζωγράφου κ. Μυλωνά Γιώργου. Οι μαθητές συζητούν με τον καλλιτέχνη για τα έργα του, τα οποία απεικονίζουν σκηνές της υπαίθρου, της αγοράς της Δράμας, έθιμα, παραδοσιακά παιχνίδια, παλαιά επαγγέλματα κλπ.
  γ) Ξενάγηση στην Πινακοθήκη-Μουσείο του Ιδρύματος με αντικείμενα, πίνακες και πετρώματα από 170 χώρες, προσωπική συλλογή του ευεργέτη.
  δ) Ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη.
 10. Πέμπτη 29 Μαρτίου: 9:00 οι μαθητές των Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων επισκέπτονται την έκθεση του μηχανικού-μηχανολόγου κ. Κώστα Κοτσανά στη Δράμα με θέμα: «Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία». Στη συνέχεια μεταβαίνουν στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας για να παρακολουθήσουν γαλλόφωνες ταινίες. Οι μαθητές των Α΄, Β΄ και ΣΤ΄ τάξεων επισκέπτονται την έκθεση «Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία» στις 11:00 η ώρα. 
 11. Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018: Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης.Επιπλέον: Την εβδομάδα από 19 έως 23 Μαρτίου οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα συμμετέχουν στο e-twenning σχεδιασμό, Παρασκευή και αποστολή πασχαλιάτικων καρτών.

 

Post Author: admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.