Ευχαριστήρια Επιστολή Χορηγίας

 

Προς: Κυρίους Σκλαβενίτη, Γουντσίδη, Μασούτη, Public

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή Χορηγίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, επιθυμεί να  εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του  σε όλους τους Κυρίους και τις Κυρίες για την ευγενική    χειρονομία τους, να ενισχύσουν  το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας wunderlist. Σε καιρούς χαλεπούς όπου τα οικονομικά εισοδήματα είναι περιορισμένα, οι εν λόγω επιχειρηματίες , με την ευγενική χορηγία τους, δώσανε  την ευκαιρία στο Σύλλογο του σχολείου μας να προσφέρει τις δωροεπιταγές – δώρα, στη κλήρωση που διεξήχθη την ίδια ημέρα forza horizon 3 다운로드.

Ευτυχώς, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας, προσφοράς και αγάπης, προς τους ανθρώπους Windows apache! Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι προσφορές που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές 중국어성경.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση του χορού-κλήρωσης, με την ευγενική χορηγία σας Download mac docker.

Σας ευχαριστούμε   ολόψυχα  !

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας