Αποκριάτικο πάρτυ 2020

Αγαπητοί Γονείς. Ήρθε η ώρα της αποκριάτικης γιορτής του σχολείου μας που θα γίνει τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.00 στο σχολείο μας nvda 다운로드!

Η είσοδος θα είναι 2 ευρώ για όλους εκτός των παιδιών έως 5 ετών που η είσοδός τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ 네이버 tv 캐스트 고화질 다운로드. Το εισιτήριο της εισόδου θα αποτελεί ταυτόχρονα και λαχείο για τη κλήρωση της λαχειοφόρου που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα 프린세스 메이커 2 리파인.

Τη διασκέδασή μας, αναλαμβάνει η εταιρεία διοργάνωσης εμψυχωτικών προγραμμάτων “ΟΝΕΙΡΟΝΤΙΣΝΕΫ” department store raid. Επίσης σας καλούμε να συμβάλετε στη διοργάνωση της αποκριάτικης γιορτής, ενισχύοντας το μπουφέ μας με εδέσματα της αρεσκείας σας, τα οποία μπορείτε να τα φέρετε από το Σάββατο 08/02/20 και ώρα 17.30, (όπου ευελπιστούμε και στη βοήθειά σας για το στολισμό του χώρου), είτε ανήμερα του χορού από τις 16.00 Cad ctb.

Για την ασφάλεια όλων και κυρίως των παιδιών, δεν θα επιτραπούν στον χώρο της εκδήλωσης, τα κομφετί και τα επικίνδυνα σπρέι Download the strong or lower body stretch.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φέτος δεν θα δοθούν σερπαντίνες από το Σύλλογο, παρόλα αυτά εάν κάποιο παιδί θελήσει να φέρει μαζί του, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα 텐서플로.

Ελάτε να ζήσουμε από κοντά το πιο τρελό, το πιο ξέφρενο, το πιο ανεπανάληπτο Πάρτι Μασκέ που θα σας μείνει αξέχαστο!! kgl!
Με το χαρτάκι της εισόδου θα προσφέρονται εδέσματα και ρόφημα (καφέ ή χυμό).
Σας περιμένουμε !! Download Total Anahilation!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ 2020