ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 11ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό (δραστηριότητες-επισκέψεις-δράσεις) του σχολείου μας κατά το μήνα Δεκέμβριο:

• Τρίτη, 3-12-2019, παραμονή της Αγίας Βαρβάρας, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα παραβρεθούν στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στις 15:45΄με τη συνοδεία δασκάλων για τη συμμετοχή στην περιφορά 윈도우10 kn. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν περίπου μια ώρα αργότερα από την Μητρόπολη Δράμας με τη φροντίδα των γονέων τους 포스터 프린트.

• Τετάρτη, 4-12-2019 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της εορτής της πολιούχου της πόλης της Δράμας Αγίας Βαρβάρας 경계의 저편 미래편 다운로드.

• Πέμπτη, 5-12-2019 θα επισκεφτούν όλες οι τάξεις τον κινηματογράφο «Αστέρια» Σερρών για τη θεατρική παρά-σταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Με τα παραμύθια των Γκριμ» Find the lost future and download it. Τα παιδιά απαραιτήτως να έχουν σε ένα τσαντάκι κάτι για να φάνε και οπωσδήποτε νεράκι 위자드오브레전드. Κινητό τηλέφωνο, παρακαλούμε να μην έχει κανένα παιδάκι μαζί του. Υπολογίζουμε να επιστρέψουμε κανονικά, αλλά υπάρχει και η περίπτωση μικρής καθυστέρησης 옛날 가요. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

• Την Παρασκευή, 6-12-2019, του Αγίου Νικολάου, οι μαθητές μας το πρωί, μετά το χτύπημα του κουδουνιού θα επισκεφτούν την εκκλησία της ενορίας μας και αφού επιστρέψουν στο σχολείο, θα συνεχιστεί κανονικά το μάθημα 구글 드라이브 폴더 다운로드.

• Την Τετάρτη, 11-12-2019, απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενδοσχολική επιμόρφωση για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, με θέμα «Διαχείριση θυμού» και εισηγήτρια τη σχολική Ψυχολόγο κ Hamlet 2000. Σαββίνα Μαυρίδου και την υποστήριξη επιστημονικού προσωπικού της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Δράμας 워 프레임. Η αντίστοιχη επιμόρφωση προγραμματίζεται και για τους γονείς του σχολείου για την αρχή του νέου έτους 2020 Download Minecraft 1.13.2 Bucket.

• Την Τετάρτη, 18-12-2019, απόγευμα, στις 17:00΄για τις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και στις 17:30΄για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ θα δοθούν οι έλεγχοι του Α΄ τριμήνου.

• Την Πέμπτη, 19-12-2019, η ΣΤ΄ τάξη, στο πλαίσιο της «Πράξης Αγάπης» θα πει τα κάλαντα σε διάφορους φορείς της πόλης, ενώ οι μαθητές της Δ΄ και της Ε΄ τάξης θα επισκεφτούν το Δημοτικό Ωδείο Δράμας για να παρακολουθήσουν γαλλόφωνες ταινίες κινουμένων σχεδίων (δωρεάν).

• Την Παρασκευή 20-12-2019, όλες οι τάξεις θα επισκεφτούν το θεματικό πάρκο-Μουσείο «Οδύσσεια» στο ΝΟΕSIS Θεσσαλονίκης.

• Τη Δευτέρα 23-12-2019, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με συμμετοχή των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης αλλά και μεγαλύτερων τάξεων με χορευτικά και κάλαντα, στις 10:00 η ώρα. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο και μετά τη γιορτή θα συνεχιστούν τα μαθήματα αλλά και το Ολοήμερο.

Πλησιάζοντας προς τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να ευχηθούμε σε όλους σας «Καλά Χριστούγεννα», «Ευτυχισμένο & δημιουργικό το νέο έτος 2020, γεμάτο υγεία και αγάπη!»

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου